Kanec

Kanec

Pod botami sníh mě křupe
V dálce za mnou něco dupe
otočim se vidím kance
naskýtá se velká šance
ulovit divoké prase
naplnit spíži zase ..
Úkol to však není lehký
kanec zdá se hodně vzteklý ..
Místo masa pečení
potřebuju vzkříšeni ..
Divočák měl vzteklinu
pokousal mě i celou rodinu ...
Autor Maze, 26.11.2023
Přečteno 159x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Psavec, Marťas9, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí