Jednoduchá vánoční odrhovačka

Jednoduchá vánoční odrhovačka

 

 

Věř, nebo nevěř mi,

vánoce za dveřmi

V telce je reklama:

prasátko i s klama

 

Santa Klaus plastový

jistě mi napoví,

co koupit v marketu,

vysolím raketu

 

Nadávám na davy,

zralý na ústavy 

a v baru u Makra

nechal jsem si kapra

 

Vánoční večírek:

Svlečen do trenýrek,

padám do závěje,

rum, ten mě zahřeje 

 

Tak než sníh roztaje,

naštvaná žena je

Peče a uklízí,

anděl můj to ryzí

 

Smích tuhne mi na rtu,

zásilky z Datartu

letos se nedočkám,

vyrobím něco sám 

 

Ve spíži cukroví

potajnu ulovím

Váha to zjistila:

přibral jsem tři kila

 

Věř, nebo nevěř mi,

vánoce za dveřmi

V telce je reklama:

prasátko i s klama

 

Autor R.K., 23.12.2023
Přečteno 86x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, martinaV, Psavec, kozorožka, IkkarisKa, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zábavný...;-) jsi mi připomněl tenhle song...

https://www.youtube.com/watch?v=yaJtc88d2ug

23.12.2023 14:24:58 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí