Chuck Norris

Chuck Norris

Anotace: kdyz je na netu tolik vtipu o norrisovi proc par jich nehodit do basnickovy podoby... ale trochu nesmyslny :)

Chuck Norris, ten zná poslední čísla čísla Pí
a tma se bojí Chucka, a proto Chuck se světlem spí

Tabulku prvků zrušil Chuck, prvek překvapení uznává
nesejme, jako někdo, dvě mouchy jednou ránou... to zvládne každý blbec
on všechny je sundává

A jednou prý, ve Vatikánu, se k němu přišel papež vyzpovídat!
a kliky umí tak, že se ze země bez rukou dokáže zvedat!

každý pravděpodobně slyšel, že bůh chtěl stvořit zem
chuck ale, ten jen čekal až tenhle chlapik ho poprosí

normální lidi žvýkaj žvýkačky... no, čert je vem
chuck noris - každý ráno po snidani
si dá par puků hokejových, to víte - dobrý na travení

chuck norris spadl jednou do vody, jauvajs
chuck norris nebyl mokrý, to voda mohla být chuck norris
Autor Zerk, 03.05.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobré :-)))
Chuck Norris dělí prádlo na tři hromádky, na bílé, barevné a krvavé. A bubák než jde spát, se podívá pod postel jestli tam není Chuck Norris.

06.05.2007 20:39:00 | Pisalek

Dík, já v tom smysl vidím...

05.05.2007 14:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí