Prvotina 3

Prvotina 3

Anotace: Mlyny = obchdodne centrum

Keď idem do mlynov, moji milí
Hnusom by ste zhnili.
V plynoch, moji milí,
By sme vás upálili.
Ale to vy sami, ste sa odsúdili.

Keď idem totiž do mlynov,
Cítim príchuť plynov,
Vôňu vzdychov, aké je to krásne.
Ako keby v koncentráku, pálili básne
A vy by ste sa len smiali.

Keď idem do mlynov,
Cítim príchuť plynov
A vy sa tam dusíte.

Keď idem do mlynov
Je mi to jasné
To nakupovanie je pre vás,
Krásne.
Autor Miisco, 10.03.2012
Přečteno 571x
Tipy 2
Poslední tipující: Aťan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí