Moc Not....

Moc Not....

Anotace: ...noční Praha...

Myšlenky noci,
sedíc bez pomoci,
promlouvají k vám,
- z temných not -
skrz závoj z nich utkán.

Hledáme inspiraci
-už jsme tací-
žijeme nocí
-bez pomoci-
a promlouváme k Vám,
skrz náš závoj
z lehkých not utkán.
Autor Fráze, 04.06.2012
Přečteno 620x
Tipy 4
Poslední tipující: Aťan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí