pod vlivem

pod vlivem

Anotace: nic víc

HAWANO
z čeledi
// kubánské patoky //
mou krví Tě proudí potoky
mé nohy propletené
sotva se vystřídají v kroku
okolní svět se kolem ztrácí
jsem v šoku
jak je vše v barvách syté
mé smysly hbité
vnímají
okolní šumy
změny tlaků
malebné příčiny následků
prvotních znaků
jenom ten směr
ten zdá se strmý
snad zakopnutí
ten stav vše tlumí
atak i když v pádu
bolest dřímá
má cesta v lože
Jistá
přímá
a dřív než vkročím v sen
opět svou myšlenku
tobě jen
Autor poeta, 18.08.2012
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí