SPĚCH KVALITY SMRT

SPĚCH KVALITY SMRT

Anotace: Varování před nejčastější chybou v každém počínání,

Co vše špitne má Múza
nekončí ani v notýsku
i když bývá na blízku.
Ve víru chodu rodiny
tak asi za dvě hodiny
šedé buňky mozkové
s námětem udělají své
Výsledek - často hrůza

Práce chvatná
málo platná
Cesta snadná
radost žádná

Pak s tím honem do tisku
Víno báseň mladé tělo
časem dozrávat by mělo
Jen vůle často nestačí
rychlost dílo spíš mrzačí
„Čím více spěchu
tím méně úspěchu“
Jen zapamatovat si
už to zcela postačí
Autor RU 82, 03.10.2013
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí