POTRAVINY S.R.O.

POTRAVINY S.R.O.

Anotace: Nechte si čvachtat....

Zdrcený hledám
kvalitu k snědku
do marketu nešel bych
za poslední pětku

Den staré pečivo
tluču se na čelo
zda fronty ke kase
ve zdraví dám

Regály v alarmu
přivezte zboží...!!!
!!!
kručí jim v žaludku
jak šváby se množí

Dotlačený

na oko prý
velký výběr v nabídce
vakuové maso v akci
plasty,chemky...
...poblít se!

Hlavně stále éčka řešit
v sázce lidské zdraví jest
ze zisku kvantit se jen těšit

...raděj podnikat na vlastní pěst ???

Nafouklé rajské
svádí mne k sobě
"okus mé postřiky
okus mě v době"
kdy zimní mrazíky
za pulty sedají

Uzeniny řízlé moukou
sojou,vodou,toxiny
.
.
z živočišných genitálů
připravujem hostiny


Začnem snad žrát kobylky ???

"proč ne"

křupou jako lentilky!
Autor Párek Bdělý, 14.05.2014
Přečteno 545x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabriela Green, Radhuza, AndreaM, J's .., Amonasr, Aiury, Romana Šamanka Ladyloba, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké dílko :-)) Není nad to mýt vlastní zahrádku a selátka :-)) :-D Jinak nemáš prostě jistotu :-/

10.08.2014 10:04:44 | Gabriela Green

No jo bdělý ,je to jak s tím jablkem z Černobylu je zdravé jen ohryzek musíš zakopat dva metry pod zem ;-)

14.05.2014 19:55:46 | xoxoxo

Ty jsi snad taky ráno koukala na čétéčko,ne?

14.05.2014 21:24:34 | Bakchus

životní :3 ...

14.05.2014 19:48:48 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí