Vysoká škola pro básníka

Vysoká škola pro básníka

Anotace: ...

Fešáci a krásné děvy 

Nebo hlupci a nány pod oděvy 

Štramáci a cudné dámy 

Kteří rodiči jsou oblékáni 

Chování a mravy střídmé

K alkoholu často jihne

Tahle naše perspektivní masa

Avšak v hlavě místo má ta 

Tabula rasa 

 

Autor Freak, 25.02.2016
Přečteno 539x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Pamína, Lighter, boneslash, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomnělo mi to Suchého a Šlitra.

25.02.2016 12:59:16 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí