Viva AKL!

Viva AKL!

Anotace: Pro moju oblibenu knajpu...

Když ja idu do Lesa,
hledi ze mě noblesa.

Štyry piva a třy rumy,
sotva chodim, sem jak z gumy.

Po šichtě to jest plotek maly,
aby se cypy prochlastaly.

Debata je velmi plodna,
mladeži šak nepřihodna.

Zrazu všeci gzichty perplexove,
kdo by čekal hajzly unisexove.

Obsluha je bardzo fajna,
mohla by byt taky dajna.

K tomu všemu hudba jako v raju,
lidi jako ja, tu druhy domov maju!
Autor Prznitel, 07.02.2017
Přečteno 619x
Tipy 2
Poslední tipující: Básník Karel, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí