DOBRÁ RADA

DOBRÁ RADA

Anotace: z knihy Nevynucené chyby

Přiložíš dva vyschlý špalky,
plameny se rozjedou,
pak si vzpomeneš na jednu
velkou prdel
a na to jak přikládala
nadělanejma třískama,
protože dřevo jako dřevo.
„Hoří? hoří, tak co.“
Znovu se otočíš ke krbu,
oheň skomírá,
plameny zatáhnutý do uhlíků...
Hodíš jim svý nový básně,
protože plameny je žerou,
tak co.

 

Autor Michal Dunda, 01.04.2018
Přečteno 566x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí