3x večerní

3x večerní

Anotace: prodám jablko po červotoči pohled za okno a zase musím převléci prostěradlo

prodám jablko po červotoči
včera večer jsem mu zrušil podnájem
chroupal nahlas, rušil tak noční klid
prodám levně z druhé ruky
/ děkuji za zájem/
jeho velký sladký byt
---------



pohled za okno, někdo se svléká
hezčí minuty už tikat nebudou
nejhezčí útvary prvohor
nejsou na prodej
dražba klenotů milování
čeká na vyšší nabídku
--------



a zase musím převléci prostěradlo

hvězdy se chytaly za ruce
a měsíc stříbřitě onanoval v rybníce
když chodníky v zahradách
dlážděné rozšlapanými švestkami
vyprávěly do noci příběhy

naslouchal jsem otevřeným oknem
---
Autor Ziny, 29.11.2020
Přečteno 367x
Tipy 16
Poslední tipující: kikin87, Emily Říhová, Amonasr, jenommarie, enigman, Frr, Donne, šerý, Psavec, Koala, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem psala o jablku..ale takto tedy ne..:)

30.11.2020 23:05:08 | jenommarie

kupuji...

30.11.2020 19:05:15 | enigman

Jablko je k nastěhování do týdne od zaplacení.

30.11.2020 22:00:44 | Ziny

Dost dobrý, chlape.

29.11.2020 19:42:08 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí