Básen'

Básen'

Básen' když se podaří
Je víc než jen předjaří
Je to hezké jaro
Jaro které voní
Do slunce se dívá
Verše které hřejou
Srdce tvoje potěší
Básen'když je pěkná
Radost v sobě nosí

Napiš taky nějakou
Udělej si radost
Není to tak těžké
Napiš verše lehké
Verše lehké jako sen
Budeš za to odměněn
Autor Fil, 10.02.2021
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, jenommarie, Z nitra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně, hrát se slovy si může každý.
Nejde o to zvítězit, ale oslovit :o)

10.02.2021 01:01:43 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí