Pavučina stesku

Pavučina stesku

Anotace: nejhorší je naděje... naděje, která splaskne v době, kdy to nejmíň čekáte...

Ty jsi byl takovej malej pavouček
a já muška, co zapletla se do tvých sítí.
Pak se naše životy spojily -
já nechala sem si ten svůj vzíti.

A pak přišel kdosi - byla to dívka,
ta, co měl ji skoro každý rád...
A ty sis uvědomil, že chceš být víc,
než jen její kamarád.

A já jsem zůstala podvedená, opuštěná,
já - muška, co život svůj ti dala,
a nikdy jsem si nemyslela,
že "kamarádka" by mi tě vzala.

A ona byla tak neopatrná,
že prstem zpřetrhala pavučinové sítě,
a já zůstala tam uvězněná,
jak opuštěný strašák v žitě.

A stále tu vězím, sama,
bez naděje nalezení východu,
a pořád marně doufám,
že se jen dočkám tvého příchodu...
Autor qpal, 17.05.2007
Přečteno 425x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zkus víc zabrat ;)... možná, že bys zpřetrhala i ocelová lana...

17.05.2007 21:06:00 | prostějanek

krásná básen...ale...je mi to líto...!že seš tak smutná...

17.05.2007 20:56:00 | už ne pernikova princezna

dvojitá zrada...au au au ...chudinka malá...ale básnenka je to moc pekná,aj ked tak smutná

17.05.2007 20:51:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí