Miluju...

Miluju...

Anotace: děkuju...

Miluju slunce
ohnivý koutouč plný tepla,

měsíc a hvězdy
v noci zdroj jediného světla,

miluju déšť
kapky,co stékají mi po tváři,

miluju bouřku
s tebou zachumlaná doma v polštáři,

miluju vítr
když mi cuchá vlasy,

miluju růže
ideály krásy,

miluju zvířata
pomazlit se s nimi jen...

miluju úsměv
co prozáří ti celý den,

miluju lidi
lidi dobré,špatné nebo napravené,

miluju tajemno
věci námi nepochopené,

miluju kamarády
bez nich nebyla bych nic,

miluju smolné dny
díky nim si vážím šťastných o to víc,

miluju oči
hlavně,když jsou veselé

A miluju i krizi
díky ní poznala jsem pravé přátele.

Miluju vodu
bez ní nebyl by život na zemi

a ten taky miluju
teď už zas žít chce se mi

miluju i nebe
proletět se...to si moc přeju,

...ale hlavně miluju tebe...
jen díky tobě už se zase směju!
Autor mosquito, 17.05.2007
Přečteno 951x
Tipy 1
Poslední tipující: annie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Verše jsou krásné, ale krásnější je, že jsi zamilovaná:).

18.05.2007 07:40:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí