...::: Chci ti říct :::...

...::: Chci ti říct :::...

Anotace: ... =)

Chci ti jenom říct,
že jsi světlo mého dne,
že když nechceš,
nic se nestane.

Chci ti říct,
že jsi M ěsíční svit,
že chci jen tebe mít,
že jsi I dol mého srdce,
že chci držet tvoje ruce,
že jsi L esní vánek,
že své srdce ti dám hned,
že jsi U jetá bohyně,
že s tebou mě štěstí nemyne,
že jsi J arní květ,
že ti dám celej svět,
že jsi U svit na nočním nebi,
že jen o tobě v noci zdá se mi,
že jsi T a, kterou mám tak rád,
že chci, aby to bylo znát,
že jsi E nergie co mi hýbe světem,
že chci prostě jenom s tebou být.
Autor deSolAxe, 18.04.2005
Přečteno 818x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí