Těšitel

Těšitel

Anotace: který mi chybí. Tak trochu.

A s prvním pláčem

přicházíš...

S hedvábným fialkovým kapesníčkem

sušíš sladké slzy prvních lásek

Šeptáš,
cosi o lásce, kráse, věčném snění

přes víčka prostíráš zapomnění...

...
Tak proč teď
už tu nejsi?
Kam si zmizel?
Proč?
Jak?
Kam?
Marně tě vyhlížím
v modré snaze lam
nebýti lamami.

Proč pláču
/slzy dělají skvrny na podlaze/
řekla by mi babička
kdyby tu ještě byla

jako ty
kdybys tu byl
mé hloupé sladkohořké slzy osušil
abych tu teď nebyla sama
tak strašně sama
...

Když hoře
se skutálí do jedné básně

/se zlovolným úsměvem
odhalím skoupé dásně/

A ty stále nepřicházíš...
Autor Franti, 26.05.2007
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=) 100%

26.05.2007 13:08:00 | qpal

Ha! Tak konečně zas něco přibylo.. už jsem si začínala zoufat.. smrt Němcům! hezky mě ochudili.. každopádně mi tohleto mluví přímo z duše.. takže jim asi odpustím;o))

26.05.2007 11:24:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí