Potoky slz

Potoky slz

Anotace: ...smutné to psaní slov

Potoky slz stékají k mým nohám,
rukama jim stavím hráz
Proč já?
Znovu a zas,
na kolena padám

Aby snad krev obarvila to jezero podemnou,
nebo snad čistá láska nemá tu moc,
jenž zastaví ty přívaly deště?
Ve chvíli kdy nitro mé pohltila černočerná noc
já tolik milovat chci moc...ještě

Kam však láska má se poděla,
vždyť ještě před chvílí tu seděla?
Proč není se mnou?
Proč je tam za těmi kopci?
Srdce mi svýrá smutek rukou pevnou
a já jen dál klečím v kalužích slz.
Autor vicarious, 26.05.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, jen to svýrá bije do očí..

26.05.2007 11:10:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí