Právní stránka věci

Právní stránka věci

Anotace: ...

Čtu sbírku zákonů
stále jsem bezradná
Jaký je rozdíl v ráně
co je i není
V odstavcích života
práva i bezpráví
Jaký je rozdíl
mezi hříchem a ublížením

Paragraf bolesti
skýtá mi naději
Proč nejsou trestné rány
co nekrvácí
Výsledek hloupého
marného hledání
Zákonem povoleny
rány v mém srdci
Autor Lorellin, 28.05.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsou rány, které zákon povoluje...ale svědomí by nemělo :-)

28.05.2007 15:09:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí