bojím se protože...

bojím se protože...

Anotace: Láska...co to vlastně je?Je to jenom pouhé snění?Je to naděje?Možná bez rizika není...ale než se naděješ,je ta láska na zbláznění...Pravda nebo lež??Je asi mnoho odpovědí...

Bojím se na tebe dívat
protože jsi to nejkrásnější
protože máš rysy nejjemnější
protože nemáš co skrývat.

Bojím se poslouchat když mluvíš
protože máš tak zvučný hlas
protože za s tebou trávený čas
bych klidně zaplatil krví.

Bojím se tě dotýkat
pro mě jsi prostě jako ve skle
protože máš vlasy tak lesklé
protože ti nemůžu nic vytýkat.

Bojím se každého nového rána
protože tě nesmím ztratit
už bych se nikdy nemohl vrátit
má bitva by byla prohraná.

Bojím se že na mě máš zlost
protože tě pořád tolik hlídám
protože tvoje oči pořád vídám
protože tě nikdy nemám dost.

Bojím se toho co se bude dít dál
jen s tebou jsem volný,tebou spoutaný
tak silnou láskou do kouta dohnaný
to je asi to čeho jsem se nejvíc bál...
Autor mosquito, 30.05.2007
Přečteno 594x
Tipy 1
Poslední tipující: majdik 2
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdysi jsem v báseňce Prosba napsala:
"Cokoli trapného nás potká,
láska vymaže..."
Mohla jsem použít verše renomovaných,ale tohle se mi hodilo nejvíc...

02.06.2007 18:13:00 | Harr

moc se mi to líbí..já věřím na lásku,a jo, a jo...!!!

31.05.2007 18:13:00 | veronika

Okouzlující...

31.05.2007 08:53:00 | Azazen

Láska je všechno, co člověk má...

30.05.2007 21:52:00 | Bíša

nádherná...

30.05.2007 21:18:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí