VIZNANIE

VIZNANIE

Anotace: něco málo z moudrého pramene...

"Miláčik, lúbim ťa"
zní měkce ze rtů bledých
perličky rosy
poztrácené na tváři.
Rozbrázděné srdce minulostí
zhojí pár slov:
"Volají-li spravedliví, Hospodin je vyslýchá
a ze všech jejich úzkostí je vytrhuje."

"Som tu pre teba"
zní v uši drobné
cítím blízkost
tvojí tváře z bodláčí.
Vítr přines slova moudrá:
Buďte střídmí a bedliví k modlitbám.
Především mějte lásku jedni k druhým
neboť láska přikryje množství hříchů."

"Dám ti všetko čo mám"
a nežádám nic.
Zapomnětlivý modrásek
setřásl svá křídla do tvých očí
a do mého srdce
koření se přísloví:
"Člověk štědrý bývá bohatší,
a kdo svlažuje, také sám bude zavlažen."
Autor Eči, 21.08.2004
Přečteno 1186x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí