Změť

Změť

Anotace: Nechápu proč to vůbec skládám, tyhle pocity slovy popsat nedokážu... Prostě to nejde... tahle báseň je jen brak

Vrací se mi zpátky
uslzenej pohled na svět
nemám náladu vůbec na nic
má mysl se proměnila ve změť
změť pocitů
co nedají mi spát
věčně se připomínající
...nechcou mi pokoj dát...

Změť pocitů zklamání
do kouta mě zahání
svěrací kazajka pocitů
srdce nemůže dýchat
ještě pár posledních kmitů

...snad tlouct přestane
a ušetří nás té frašky...

Pořád dokola
ta samá písnička
do srdce ti vryla
nejbolestivější slovíčka

Písnička co připomíná Ti
jednoho....
stále v té změti výrazného
jednoho jediného
Autor mattoni.uz.neni, 03.06.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:* mam tě moc ráda a přála bych si, abys to nějak zvládla, i když ti nebudu moct pomoct...ale pokusim se...

08.06.2007 18:33:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Vím že ti to nepomůůže ale tohle moc dobře znám...

03.06.2007 19:48:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí