Já nechci!

Já nechci!

Anotace: ...

Nitrožilně
vnikáš do mě
a proudíš
hlavou do srdce
zmocňuješ se
mojí duše
a rozpínáš se

mnou..

Já nechci!
Nechci Ti patřit!
Nechci být
s Tebou jedno tělo!
Chci pryč
a zase spatřit
jak vypadá svoboda..

Pohlcuješ mě
a já se v Tobě ztrácím
jak v tekutém písku
Sžíráš mě
jako kyselina sírová
a dusíš
sladkými slovíčky
co čekají
na jedinou správnou odpověď

Já nechci!
Nechci žít
Tvými pravidly
takzvané lásky
a topit se
pod tíhou všech Tvých snů

Já nechci..

prosím..

dovol mi dýchat..
Autor seed.misulka, 04.06.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

klid Misulko klid..!
nádech
výdech

dobrý?
ne?

nádech
výýýýýýdech..
lepší?:)

12.06.2007 20:49:00 | Favi

...souhlasím fakt skvělá...

04.06.2007 20:58:00 | už ne pernikova princezna

dneska nejlepší jakou sem čet... nitrožilně do srdce super

04.06.2007 18:10:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí