Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...:-(

Já jsem tě miloval,
srdce ti daroval,
ty jsi mě zradila,
srdce mé zranila.,
jen tebe jsem chtěl,
s tebou štěstí měl.
teď když tě vidím,
raději pryč mizím,
nevíš jak to bolí,
kolik slz to stojí,
teď srdce mi praská,
tys byla má láska,
můj důvod proč žít,
proč na světě být,
byla jsi můj jediný sen,
teď vzpomínka jsi jen,
nevíš,jak je mi to líto,
snad ale budeš mít to,
co se mnou ti chybělo,
asi se to stát mělo,
ale proč si to udělala,
ty si mě nemilovala?,
já teď budu asi sám,
nakonec sbohem ti dám.
Autor Balcik, 06.06.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To zabolí...

06.06.2007 20:39:00 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí