Poslední sms

Poslední sms

Anotace: posledních pár veršů

Nehodlám se ladit
jak tvá falešná kytara zpívá,
kvůli neschopnosti tvojí
už rozchod nám jen zbývá.

Je mi to líto,
ač má slova krutě znějí,
štastný život s jinou
ti já ze srdce přeji.

Věř dál, že život je pohádka
a pravda nad lží vítězí,
uznávej jen zábavu
a práci měj jako závaží.

Promiň, že odcházím,
vím,že i já mám spoustu chyb,
ale bude lepší,
když budem své životy zvlášť žít.

Možná ti slzy kanou,
možná úleva dala ti možnost se nadechnout,
ale já...
Musela jsem hlas svého srdce poslechnout.
Autor melebele, 07.06.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí