zamyšlení nad životem..

zamyšlení nad životem..

Anotace: ze smutku anebo z radosti,jsem šťastný nebo mám starosti..

Sluníčko na dlani,
malebné svítání,
smutek nám zahání,
už odlítaj havrani,
je na čase vstát,
a začít se smát.

Když sluníčko svítí,
hned hezčí je bytí,
proč se dál trápit,
mládí tak ztratit?
Autor Tucna, 07.06.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí