Jak

Jak

Anotace: Všechno by bylo mnohem míň složitější, kdybys ji nemiloval...

Jak zvednout se
z prachu cesty,
když okolo jsou si zvěsti,
že ji miluješ?

Jak vynořit se
z horkých pekel,
když mám cestu beze světel,
a ty ji miluješ?

Jak přehoupnout se
přes zábradlí,
které jenom k hříchu svádí,
když ji miluješ?

Jak zřeknout se
ztrápeného bytí
a konečně zas začít žíti,
když ji miluješ?
Autor qpal, 10.06.2007
Přečteno 362x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná PRÁVĚ PROTO že JI miluje... ty musíš žít dál.

10.06.2007 11:46:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí