Anděl Strážný

Anděl Strážný

Anotace: ...

Pokaždé když zavřeš oči
a zlehka, něžně, začneš snít,
anděl strážný k tobě vkročí,
touží s tebou nocí jít.

Dlaní svou ti hladí vlásky,
nelži, že ji necítíš,
předává jí moře lásky,
šum jeho vln uslyšíš.

Klesá k tobě na kolena,
dlaň svou z vlásků nespouští,
Nejsi mu však dovolena...

Navždy krásku opouští...
Autor Avalanche, 11.06.2007
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: katerina.johana, pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je prostě nádherná... tak jemná a něžná...

07.10.2008 08:38:00 | katerina.johana

Hezky něžná..

11.06.2007 07:52:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí