Dojít až nakonec....

Dojít až nakonec....

Anotace: ......

V krajině smutné, podzimní,
když listí opadává,
ze šťastných slunných letních dní
zůstala suchá tráva.

V duši jen hrstka popela
z lásky, jenž dohořela.
A žena, dávno dospělá
za trochu lásky chtěla

s básníkem "na kraj světa jít"
a prosit u dveří,
za trochu štěstí, lásku, cit,
dřív, než se sešeří.
Autor danav, 12.06.2007
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem si všiml onehdá, že píšeš moc krásně melodicky! A hezky!

12.06.2007 12:04:00 | Gregy

Asi bychom měly založit klub ... :o(

12.06.2007 09:43:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí