Anděl

Anděl

Anotace: Občas potkáte někoho kdo se může zdát jako anděl , ale je tomu opravdu tak ? .... Přátele jsou andělé s jedním křídlem a mohou létat jen tehdy,objímají - li někoho....

Potkal jsem anděla ( po obloze plul )
Potkal jsem anděla ( jsem to ale vůl )
Nechal jsem se okouzlit ( ztratil pevnou zem )
Nechal jsem se oblouznit ( kde to vlastně jsem ? )

Pod jeho pohledem žhnoucím ( jako uhlíky )
Pod jeho obětím vroucím ( z nebeské besídky )
Jsem jako sněhulák ( na slunci co taje )
Jsem jako skřítek ( z neexistujícího kraje )

Král co z něj králíček se stane ( když ztratí svou dcerku )
Chromý jež bez pomoci vstane ( a chodí pěkně vcelku )
Jak ještě slovy vyjádřit ( že ztratil jsem hlavu )
Když na obloze zazářil ( pak ztratil se v davu )

Ten anděl snad prokletý ( Že by se v labuť proměnil ? )
A já princ v ropuchu zakletý ( S kým bych si osud zaměnil ? )
Nikdo na světě není tak hloupý ( aby pro anděla ztratil srdce )
Jsem to jen já a pouhý ( kdo udělal to přece )
Autor llussinka, 13.06.2007
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedinná výtka: "uhlíky"/"besídky"... Jinak krásné!

21.06.2007 19:27:00 | Qee

Hmm, prý je to na popud mého Anděla. Myslím si že každý je trochu jiný ale bojím se že tento je trošku hezčí...

19.06.2007 21:22:00 | Jimmy Ručka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí