Tam daleko v horách

Tam daleko v horách

Anotace: :)

Tam daleko v horách, kde šumí vodopád,
tam daleko snad vzpomínáš a máš mě trochu rád...
Tam, kde slyšet je jen stromů a vody šumění,
snad nejsi sám... a nemáš žádné trápení...
Tam daleko si žiješ, svůj pohádkový sen,
snad cítíš, že jsem s Tebou, stále - každý den...
Jsi tam, v té přírodě, krásné, jak od malíře,
ta krása se nedá popsat slovy, jen tak, na papíře...

Tak alespoň ve snách odlétám já denně za Tebou,
jsem vánek, co Tě hladí, i stín Tvůj, za Tebou...
Jsem ta malá kapka rosy, kterou cítíš,
když brouzdáš ráno bosý, snad mě slyšíš...
když šeptám Ti slůvka v dáli,
sny, co se mi v noci zdály...
Snad jednou dočkám se a odpověď mi dáš.
zda cítíš to co já, zda také vzpomínáš...
Autor darmar~2, 13.06.2007
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: ni.va, Kozoroh 1, XJanule, bobi bobie, Bíša, Akrij8, Liv
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se vrátím, milá darmar ~ 2
a se mnou přijde i veršovaný koment!
Vrátím se sem i na další Tvé stránky,
abych načerpal trochu té krásy do dušičky!
Teď jsem ještě příliš zmámený i návštěvou Tvého kouzelného blogu, který mi prostě vyrazil dech!;oD

06.04.2008 15:45:00 | Kozoroh 1

Doufám, že jsi odletěla za ním. Dlouho už tu nejsi.

27.11.2007 17:23:00 | Liv

Tak krásná ,snad bolavá

14.06.2007 08:58:00 | Vivi.~2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí