Zhrzená láska

Zhrzená láska

Anotace: Když je láska zhrzená a nemá už co cítit, je jako v lese ztracená a někdo se ji...

Když je láska zhrzená

a nemá už co cítit,

je jako v lese ztracená

a někdo se ji snaží chytit.

Lapit do pasti,

kapku po kapce,

kde ostatní jsou neřesti

-podobné lásce.

Past je zavřená...

na zámek.

Láska-zhrzená

a zbývá jen smutek.
Autor Ceraa, 14.06.2007
Přečteno 744x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivé a krásné-tedy pokud jsem to dobře pochopila tu pravdivost

05.07.2007 19:16:00 | Arey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí