Měla jsem

Měla jsem

Anotace: Udělat tolik věcí a tolik jich vynechat..

Měla jsem

Na sobě jsem měla tvůj svetr
půjčils mi ho,aby mi nebyla zima
Zbytečně-hřála mě láska

Pila jsem ze stejné láhve,
voda z ní byla pro mě svěcená
Zbytečně-hřešila jsem

Viděli jsme spolu tolik věcí,
vše bylo kouzelnější a hezčí
Zbytečně-láska mě oslepila

Žila jsem tvůj život,
abych poznala,jaký vážně jsi
Zbytečně-byl jsi můj

Opustila jsem tě,
abych poznala život bez tebe
Zbytečně-nestojí za nic,jen za zlomené srdce
Měla jsem..s tebou zůstat.
Autor shaakti, 15.06.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky bych řekla heej - to mi nedělej, já zrovna taky si nejsem moc jistá, cože mám dělat - :-!!!

02.07.2007 13:00:00 | Rádoby zoufalá

Heeeeeeej mrteeeeeee 100%

16.06.2007 14:13:00 | Petras

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí