Na lásku nevěřím

Na lásku nevěřím

Anotace: ****

Chce se mně otevřít,
ale slova nejdou ven,
ráda chci s Tebou být,
a l e
jen Tvým kamarádem.

Vše ve nmně vyhaslo,
neznám lásky cit,
ráda Tě přesto mám,
je opojné být.

Nikdy nepřejdu
přes vlastní stín,
nikdy Tě nezlíbám
a co já teď s tím.

Vím, že mě nepočkáš,
nemáš už čas,
ty roky přátelství
vzal taky Ďas.

Na lásku nevěřím,
p ř e s t o
nemůžu bez ní žít,
vypudit Tě musím
a sama zase jít.
Autor devcatko z jetele, 15.06.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí