Pásky lásky

Pásky lásky

Anotace: ...

Láska...

...lahodné opojení přeslazeným mokem,
první doušek, druhý, třetí...
...netušíte jak...
a stanete se cvokem.

Cvokem, který lásce slouží
a tolikrát
a tolikrát
a tolikrát...
se pro ni souží...
ale řekněme si na rovinu:
Kdo uniknout jí touží?

Nejste první, nejste poslední,
vždyť každé ráno, když se rozední,
vaše první myšlenka patří jí,
lásce...
i přes veškeré snažení,
cítíte se stažení,
v ocelové pásce...

V pásce, která bolí...
jako rána ošetřená solí.
Často se pak tážeme...
má to smysl?
...avšak vzdát...
se jí...
nedokážeme...
Autor Avalanche, 15.06.2007
Přečteno 492x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí