kytička

kytička

Anotace: ...jsi to ty lásko...

Chrpové oči,
v nádherném květenství,

ústa ,jež růže
jejich odstín nosit smí,

na líčkách poupátka
nosí růžová,

přemilý úsměv
v koutcích si uschová,

lilií vznešenou
tělem je svým,

tolik mě blízkou
a přesto je tajemstvím,

rozkvétá..

voní..

ve mě každý den,

voňavá kytička

nejhezčí z žen...
Autor chalcedon, 26.06.2007
Přečteno 555x
Tipy 3
Poslední tipující: Maze, Piitulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásné vyznání lásky..nadhera

27.06.2007 12:26:00 | Piitulka

...jo, je opravdu půvabná ;-)

26.06.2007 23:25:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí