Vlak lásky

Vlak lásky

Anotace: Jede rychle a někde určitě zastaví.Otázkou je,kde?

Vlak lásky

Řítili jsme se rychlíkem
do stanice zvaná Láska
Projeli jsme už Zklamáním,
Hádkami,Nevěrou a vlastně všude
I přesto jsme se společně
dívali z okna na život
Spolucestujícími v kupé
nám byla Naděje,Vášeň,Tolerance
Celou cestu nám bylo skvěle
Do doby,než nám ti šmejdi
ukradli koleje
Autor mOBSCENE, 01.07.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nase*e

04.07.2007 20:54:00 | qpal

šmejdi .)

02.07.2007 14:17:00 | Dreamer.max

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí