Pochop to..

Pochop to..

Anotace: Nebo se o to aspoň pokus..

Až zas jednou pochopíš tu moji větu
Až zas jednou budeš všechno zlý vytýkat tomuto světu
Až zas budeš se snažit nedělat nic
Pak teprv zjistíš, že moh´ si mít víc

Až zas jednou budeš všem lhát
Až zas jednou bude těžký z toho dna vstát
Až zas budeš dělat jakože nic
Pak teprv zjistíš, že moh´ si dát víc

Až jednou pochopíš, že netočí se všechno kolem tebe
Až jednou pochopíš, že nikdo ti nedá to slibované modré z nebe
Až budeš nad tím vším tápat a hledat odpověď

Tak...

Sundej si ty růžové brýle z očí, moc ti to nesluší
A taky věř, že tyhle slova nebudou balzámem na duši
Všechno si to prolítni v paměti
A než na mě začneš křičet, počítej do pěti

Ty hraješ na upřímnost možná tak v Dubnu a v úterý
Jindy se ti to asi až tak moc nehodí
I tak před tebou smekám, fakt dobrá role
Teď chodím o berlích a jsem až tam dole

Oskar - cena pro tebe nepříliš veliká..
Herec tvých schopností by si jistě zasloužil víc
Jenže tohle se mě už vážně moc netýká
Já od tebe už nechci snad radši nic..
Autor katttka.k, 02.07.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Děkuji.. =)

11.07.2007 21:56:00 | katttka.k

uplne... nemam slov... nadherna...

04.07.2007 21:00:00 | qpal

teeeeda..´úžasně napsaná vážně líp bych to určitě nikdy nesvedla...přesně tak nějak bych to taky jemu napsat chtěla...prostě báječná ...talent ...

03.07.2007 11:36:00 | Mispul

moc hezké...

02.07.2007 21:53:00 | Black*Death

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí