Túžim...

Túžim...

Anotace: toto je niečo staršie...

Túžim sa vnášať ako vták,
pozorovať svet z výšky,
sledovať ako clapec dievča má rád,
ako sa bijú líšky.

Túžim si žiť ako ryba,
ktorá tichúčko svoj život žije,
v mori ďaleko od sveta býva,
tam sa s nikým o lásku nebije.

Túžim byť ako mohutný strom,
ktorý má korene hlboko v zemi,
ktorý ľahko zakryje celý dom
a svoju korunu má až kdesi v nebi.

Túžim byť ako obrovská rieka,
tá,ktorá sa do mora vlieva,
nad ktorou čajka lieta,
pri ktorej mladý chlapec spieva.

Túžim byť blízko teba,
s tebou plakať aj sa smiať,
pri tebe zabudnúť na seba,
do tvojich pavučín nechať sa zlákať.
Autor maliska, 05.07.2007
Přečteno 393x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, Krahujec, mirecek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně popsané sny a touhy.

07.11.2019 21:18:19 | Krahujec

dakujem...som rada,že sa to niekomu páči:)

07.07.2007 21:10:00 | maliska

Konečně !!!! Čtu dnes asi šesté dílko v sekci básniček, ale tohleto je první skutečná básnička a navíc ještě hezká. Dávám 100

05.07.2007 18:15:00 | pavluscha first

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí