Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: Chlapi jsou stejně svině!!! :D

Jsi jako jiskřička v plameni vody,
co za noci zavelí světlu vstát,
všichni jdou s tebou, já však musím zůstat tady,
nemohu vzplát a jít dál.

Jsem svázán s touhle temnotou,
můžeš mi dát, co jen máš,
já pro tebe nejsem žádnou jistotou
a můžu jen brát, co mi dáš.

Jsi jako paprsek, co dotknul se hladiny nebe,
teď nechte mě chviličku snít,
nechci nic víc než mít tebe
a všechny hříchy svého srdce smýt.

Jsi půvabná jak měsíc v úplňku,
chci zbořit tu ohradu snění
a touze naslouchat chvilinku,
tomu co mohlo být a co není.

Teď prosím na kolenou nebe,
ať já můžu s tebou jít,
jestliže snít znamená mít tebe,
nechci už víc než snít.
Autor robb, 08.07.2007
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí