Srdeční vězení

Srdeční vězení

Anotace: Srdce bude cpát mozku jenom to,co samo uzná za vhodné

Srdeční vězení

V srdci mám schovaný
iluze i naděje
jsou tam dobře zamčený
-škoda pro zloděje

Čím víckrát srdce otevřu,
tím víc mi unikají
a tak na lásku asi zanevřu,
protože roky utíkají

Radši si nechám ty jenom svý
náhrady věčnýho štěstí
Než by se otevřelo srdce tvý
od lásky dostala bych pěstí

A na srdci zbyla by jen modřina
Ne,díky,zlatý iluze,takhle láska končívá
Autor mOBSCENE, 09.07.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost smutně by skončila, když druhá nezačla...

09.07.2007 14:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí