Lehká děva láska

Lehká děva láska

Anotace: Je prodejná..a mrcha

Lehká děva láska

Stála za skleněnou výlohou
Vyzývavě se smála
Já pod černou oblohou
Přímo před ní stála

Na sobě měla jen podvazkový pás
Kolem krku velkou cedulku měla
Koketně na mě mrkla zas
A já se na ní zahleděla

Na krku houpala se jí také
Cedulka s nápisem:
Lásky jsou drahé
A jejím podpisem

Ten podpis zněl:Láska
A já věděla,že je to fakt
Že kolem sebe bičem práská
Je to kurv* a nemá takt
Autor mOBSCENE, 10.07.2007
Přečteno 347x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska má mnoho podob...

10.07.2007 17:59:00 | Monali

To není láska... to jsi vedle jak ta jedle! :-)

10.07.2007 14:50:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí