Srdce bojovníka

Srdce bojovníka

Anotace: Láska je moje oblíbené téma... Komenty jako u všeho a vždy vítány ať by byly jakékoli, díky

V úsvitu zaleskla se čepel meče
Nepřítel již nikam neuteče
Bojovat budeš až do posledního dechu
Svým uším nedopřeješ milosrdenství slechu

Když čepel vniká do nepřítelova těla
Slzy stékají Ti po tvářích; milá Tě volá
No tak, nech boje, a jdi za ní
Vlasy deštěm jí voní

Když nalezla Tě, nechce Tě ztratit
Rytíři, snaž se k ní vrátit
Unavená tvář k nebi hledí
Tvá milá na útesu sedí

Sedí a tiše modlí se za Tvou duši
Snad vyslyší ji Božské uši
Když došel jsi k ní, padl jsi na kolena
Tváře Vám smáčí záplava slaná

Obejmul jsi ji, je jen Tvá ta dívka
Nedáš ji nikomu, Tvé city nejsou mýlka
Hladíš ty vlasy vonící deštěm
Oba milence přikryje Láska pláštěm
Autor Santinan Black, 11.07.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

líbí dost

27.08.2007 14:28:00 | Vlk v rouše

je pekna, na pomery Literu vyborna :)

11.07.2007 19:27:00 | Maxwell z Keldu

náááádherné...

11.07.2007 15:52:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí