Bijou

Bijou

Anotace: Za letu ...

Mezi mnou, duší ztracenou
a Tebou, oblakem nade mnou,
ztrácím tě moje bijou

Ale já stoupám dál, kde slunce je blíž
a vánek mi žaluje, že končí den
a karavana došla k cíli.

Vím, že let musí pokračovat, show musí pokračovat
a já se nechci vrátit zpět.

Definitiva finále - končíme s koncem

Směji se jak blázen a místo toho stoupám stále výš,
kde letová hladina je naše tajná hodina, naše
jistota samoty s oblakem nade mnou, kde konec není
koncem a život začíná novým životem.

A show může pokračovat.

V záplavě slunce, s klidem v duši už neváhám,
že Tě mám a nemusím denně procházet branou četných vran.

Mám tě mám v hlavě napořád,
jak ten kdo ví, jak chutná samota odloučení
a ví co arabská princezna cítí, když karavana došla k cíli

Má křídla nesou přání těch co neumějí zemřít
a show musí pokračovat, když let ještě neskončil

a karavana došla k cíli,

moje bijou
Autor Megalo'R, 13.07.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...mrkni na mé výplody,třeba ti to pomůže

21.08.2008 03:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí