Zamilované Zet

Zamilované Zet

Anotace: Zeptej se Zamilovaných,Zjistíš..

Naše Zet

Zvláštní
připadá mi,že tě znám
už jako mlha svoje kapky
přes ranní opary vlahé

Zajímavé
připadá mi,že tě vidím
už jako slunce svoje paprsky
přes polední stíny tmavé

Zábavné
připadá mi,že tě cítím
už jako písek svoje zrnka
přes hustá síta zlatokopecká

Zamilované
připadá mi,že tě chci mít
už jako voda svoje vlnky
přes všechny břehy světa omývaná
Autor mOBSCENE, 19.07.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké:)

20.07.2007 09:20:00 | už ne pernikova princezna

Hmm..líbí moc..

19.07.2007 20:46:00 | jedam

:-)

19.07.2007 20:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí