Láska podzimní

Láska podzimní

Anotace: Za trnkovým keřem

Láska podzimní

Až spadnou nám naše
sny do listoví zbarveného
podzimem a ověnčeného
krajkami pavučin

Když melancholicky skrápí
je slzy mračen deštěm
posedlých a nazlobených
pentlemi slunce

Pak vstane v nás naděje,
že sny mají vůni jeřabin
červených našimi polibky
spalující mosty

Teprve potom budeme milovat
jeden druhého s šípkovou růží
za uchem,trnkami na krku a
ve vlasech s rosou našich přání
Autor mOBSCENE, 19.07.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je naprostá nádhera, plná chuti... podzim na mě působí úplně stejně...

28.07.2007 22:28:00 | Ludmila Ježová

Hmm..pěkně napsaný moc pěkně...

19.07.2007 21:56:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí