Chladné čtení

Chladné čtení

Anotace: Co mě ruka sama napsala

V přítmí soukromých pracoven
Ve snách bez konce
V srdci, co ztatilo krev
V běžci co ztratil dech
V moři
V bouři
Ve větru
Za letu
Bez konce
Ve vlasech
Povstaňte
Slovo, den a noc
Tvoje
Moje
Proč
Ticho
Mnoho
Les
Bež
Sem
Do konce¨
V objetí
Se nezmení
Jsem na cestě
k tobě zase a zas
bez promyšlených tras
terefim tam, kde tě mám
kde jsem s tebou,
s láskou mou,celým životem mi přiřčenou,
osudem danou, krásnou, hebkou, vonící a mě pořád čekající
V mých snech, v mém životě, v mém osudě ve všem smyslu světa je jen
jedno slovo, pro které stojí za to žít

Ty
Autor Megalo'R, 20.07.2007
Přečteno 1011x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Hezky vytvořené.

20.07.2007 17:40:00 | Silent Storm

jeje, velice se mi libi, a to i pres muj prosluly odpor k basnim o lasce, obsahuje to... (tu zde často postrádájící)... ORIGINALITU!! A toho si cením, moc!

20.07.2007 08:42:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí