Smlouvání s láskou

Smlouvání s láskou

Anotace: Rozhovor kupce a prodejce na tržišti srdce

Smlouvání s láskou

Cigaretu?-Ne,díky,nekouřím.
Ale proč?-Jednou z mnoha být netoužím.
O to přece nejde!-Možná..na tom nezáleží.
Jak myslíš..-Vím,ale o to tady neběží.
To je pravda.-Takže..kolik chceš?
Kolik dáš?-Záleží na tom,co nabídneš..
Řekni si cenu!-Nevím,přemýšlím-má to vůbec smysl?
Co myslíš?-Láskou otupovat si mysl?
Můj ty bože!-Jako kupec nejsem moc nedějná
Proč zase?!-Nerozčiluj se,jen..láska nemá být prodejná
Autor mOBSCENE, 20.07.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nejstarší obchodní artikl od pravěku...

20.07.2007 18:11:00 | Bíša

Prodejná být nemá a přesto to všude vypadá o hodně jinak...až je mi z toho občas smutno...ale jinak hezký;-)

20.07.2007 12:53:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí