Smrt pro lásku

Smrt pro lásku

Anotace: Každý zklamání láskou je jako malá smrt

Smrt pro lásku

Přes oči jsi mi dal šátek
ignorace a zapomnění
Ruce jsi mi svázal provazy
trápení a odpuštění
Zalepil jsi mi ústa izolepou
s pachutí nevěry
Srdce jsi mi probodl slovy
"Nenávidím tě,děvko!"
Položil jsi mě do hrobu
a zakopal
A na náhrobku byl nápis:
Zemřela pro lásku
Autor mOBSCENE, 21.07.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stylová, takový mám ráda.

23.07.2007 21:06:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí