Zaklínadlo lásky.

Zaklínadlo lásky.

Anotace: Kdo věří v kouzla a čáry,kdo se kouká na pohádky,ten nutně potřebuje zaklínadla, a protože mě ta má láska ,to štěstí které mě potkalo a které nyní mám, připadá krásné a kouzelné,prostě pohádkové,tak potřebuji zaklínadlo na lásku..

Zaklínám lásku...

Zaklínám ji do větru,
aby každý vánek pohladil tvou tvář,
tak jako má dlaň.

Zaklínám ji do deště,
aby každá kapička smáčela tvé rty
chladivým a přesto vroucím polibkem
stejně jako mé rty.

Zaklínám ji také do Země.
Matičky Země,
aby ti dávala životní sílu,
byla ti oporou,
aby ses mohla opřít a vydržet nepřízeň osudu.

Zaklínám ji též do stromů,
dávných králů lesa,
aby tě vždy vlídně přijaly do svého království,
odkryly ti tajné cestičky,
po kterých by ses mohla v tichosti,
nikým nerušena procházet
a v tajnosti přemýšlet
o tom, co tě trápí.

Zaklínám ji do Slunce,
aby rozehřálo tvá něžná líčka do ruda
jako vášeň, která mě spaluje,
když jsem s tebou,
ale ještě více jsem-li bez tebe.

Zaklínám ji do Měsíce,
věčného strážce noci,
aby hlídal klidný spánek bytosti,
jenž je mi nejdražší a nejbližší.
Spánek mé krásné elfy, mého „zlatého kvítku“.

A nakonec ji zaklínám do hvězd,
nejkrásnějších z darů.
Každá z hvězd je kousek mého srdce,
který ti chci dát.
Dávám ti všechny hvězdy na celém nebi,
jen jednu si ponechám,
abych mohl přijímat tvou lásku.

To je mé zaklínadlo lásky…
Autor Tucna, 24.07.2007
Přečteno 1158x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Velmi si mě příjemně překvapil. Jsem moc ráda, že mám takového poetistu. Význam těch slov je nádherný, tak jen doufám, že se vyplní!

25.07.2007 18:26:00 | wenuse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí